(+34) 618 069 690
Search more

Det ska vara enkelt att köpa en bostad i Spanien

Posted on by Caroline Bjälstam

Spanien har sedan många året varit en favoritdestination för skandinaver, både när det gäller semester och köp av semesterbostad

Vi på villas del Sol har vårt kontor i Albir, Alicante (Costa Blanca) men samarbetar med mäklare som har kontor i Alicante och El Campello, och ner till Torrevieja. Om du väl har tagit beslutet att köpa en fastighet i Spanien och ska börja ditt sökande, är det lätt att tro att man måste besöka så många mäklare som möjligt för att få bästa möjliga pris. Så är inte fallet utan de flesta mäklare samarbetar och delar sedan kommissionen sins emellan. Det viktigaste är att du hittar en mäklare som du har förtroende för och sedan låta denna hitta en bostad till dig. Det ska som sagt vara enkelt att köpa en bostad i Spanien.

Vi på Villas Al Sol har våra egna objekt i databasen men även lägenheter och hus från andra mäklare i La Nucia, Albir och Altea. Vi säljer även objekt direkt från en promotor i Punta Prima, La Zenia till mycket bra priser. Vi säljer bostäder från Banco Sabadell, en av Spaniens största banker, Cajamar och Bankia  och kan hjälpa er om ni eventuellt önskar att ta lån. Vi hjälper er att hitta rätt fastighet och vår spanska svensktalande advokat Hugo Gutiérrez Colás, är med i vartenda skede i köpprocessen. Det ska vara enkelt och roligt att köpa en fastighet i Spanien.

Välkomna att kontakta oss på Villas al Sol, Albir (Alicante)

 


0 comments

Comments are closed.